بازدید امروز : 161
بازدید دیروز : 9
چقدر این قدیمی ها کارشون درست بود ! ساعت 9 میخوابیدن ساعت 5 صبح بیدار میشدن ، بر حسب دین و اعتقادی که داشتن ، راز و نیازی با خداوند میکردند و بعد بساط یک صبحانه سبک را آماده میکردن . خیلی جاها در مورد منوی صبحانه مطلب نوشته شده ، اینو بخورید ، اونو نخورید! من چندان به این حرفا اعتقاد ندارم ، میگم چرا . اما سه اصل کلی رو رعایت کنید:
اول اینکه سالم بخورید. شما با توجه به منطقه جغرافیایی که زندگی میکنید و فرهنگ و عادات خانوادگی می توانید برخی چیزها را انتخاب کنید که سالم باشند.
صبحانه را به دو قسمت تقسیم کنید صبح زود صبحانه کاملی میل کنید و مجدد ساعت 9 تا 10 میوه ای مصرف کنید .
جاهایی دیدم میگن یک لیوان شیر ! ببخشید مسخره ترین چیزی که ممکنه بهتون بگم اینه که بخوام غذای خاصی رو بهتون برای صبحانه پیشنهاد بدم! برخی ها وقتی شیر میخورن دچار خواب آلودگی میشن ، خودتون کریستف کلمب بدن خودتان باشید چطوری؟
بهتون میگم ؛ عادات غذایی بد رو کنار بذارین ، غذاهای سالم مختلف را در فصول مختلف امتحان کنید ، و سپس به ندای بدنتان گوش فرا دهید، اینطوری میتونید به راحتی آنچه را که با بدنتان سازگار است را پیدا کنید. در همه امور اینطوریه جسم و روحتان به چیزهای خوب پاسخ مثبت میدهد. جسم و روح خیلی زود آنها را شناسایی خواهند کرد به شرطی که عادات و رفتارهای مسوم را از خود دور کرده باشید.
عرض کردم ؛ بهتون نمیتونم بگم چی بخورید اما میتونم بهتون بگم چی نخورید!
قرار نیست هر چیزی که مجوز وزارت بهداشت رو داشت برای بدن هم سالم باشه! بله ! چرا؟
واسه اینکه همه دولتها برای اینکه جمعیت کشور را در جاهای مختلف با پراکندگی متفاوت سیر کنن مجبورن از برخی فاکتورها بگذرن ، بذارین رازی رو بهتون بگم ؛ برای کسی اهمیت نداره شما غذای سالمی میخورین یا نه ، واسه دولتها مهم اینکه شما سیر بشین. همین !
منطقی هم هست ! چطور؟ نمیشه که همه مردم کشور برای تامین قند بدنشون از خرما و چغندر استفاده کنن ؟ مگه ظرفیت سردخونه های یک کشور چقدره ؟! اما میشه قند درست کرد به صورت کله ای ! و انبار کرد و هر جا که نیاز داشت فرستاد! دیگه از روغن و گوشت و تخم مرغ نمیگم خودتون بخونید تا آخرشو.....
البته نمیشه در زندگی شهر نشینی زیاد هم وسواس به خرج داد .... اما میشه حداقل کمی ورود مواد نا سالم رو کنترل کرد.
بدون تعارف .... همه آب میوه هایی که از سوپر سر کوچه میخرید با هر اسم و ویژگی .... مضخرفه .... آزمایش کنید!
امشب که دارید میرید خونه یک کیلو پرتقال بخرید ، سر کوچه از سوپری یه آب پرتقال هم بخرید ... صبح فردا یه قلپاز آب پرتقال پاستوریزه سوپری بخورید ، یه پرک هم از پرتقال تازه....ببینید مزه ش چقدر فرق میکنه..... عزیزای من ! این یادتون باشه ویتامین سی به هیچ عنوان قابل انبار کردن نیست....
میخوام اینو بگم .... مانند یک محقق به قضایا نگاه کنید .... به نظرتون سلامتی شما ارزش اینو نداره که دانشمند حفظش باشید؟
نکته سومی که میتونم با قطعیت بگم هم اینه:
منطقی بخورید ..... لقمان به پسرش توصیه ای کرده که حتماً شما هم شنیدین:
تاقبل از گرسنگی بر سر سفره حاضر نشو و قبل از اینکه سیر بشی از سفره بر خیز .
یک دنیا نکته پزشکی تو این حرف هست.
وقتی غذا می خوریم ، دستگاه گوارش شروع میکنه به ترشح موادی که بهشون آنزیم گفته میشه ، آنزیم ها از زمانی که گرسنه میشیم شروع به ترشح میکنن ، وقتی در دستگاه گوارش غذایی وجود نداره ، آنزیم مجدد جذب بدن میشه و در خون به جریان در میاد .... آنزیمی که به این طریق جذب بدن میشه مانند یک جارو برقی پیشرفته سموم ، پروتئینهای مضر و قندهای نا سالم رو در داخل بدن خنثی میکنه.... بنابریان وقتی گرسنه هستید اگر نیم ساعت تامل بفرمائید به بدن فرصت خواهید داد تا سم زدایی را انجام دهد ، البته گرسنگی طولانی تر برای معده مضر است و باید غذا مصرف شود.... حالا چه مقدار ؟ اگر غذا را آرم و شمرده مصرف کنید که خیلی خوب است برای اینکه بدن در این فاصله پیغامهایی از دستگاه گوارش دریافت میکند که میگوید: من سیر شدم ..... بنابراین به صورت خودکار سیر شده اید و دست از غذا خواهید کشید.
اما اگر با سرعت متوسط غذا میخورید ....قبل ازاینکه کاملاً احساس سیری کنید دست از غذا بکشید....چون در سرعت متوسط قبل اینکه پیغام سیری صادر شود شما حجم زیادی غذا خورده اید .... سریع رو هم که اصلاً حرفش را نزنید..... هر چی سریعتر بخورید به همان سرعت به مرگ نزدکتر میشوید ... به همین سادگی.
بدین ترتیب آنزیمها کفاف حجم خورده شده را برای هضم خواهند داشت.... به همین سادگی بعد از مدتی هم احساس بهتری دارید هم به تناسب دلخواهتان خواهید رسید.
خواننده گرامی سلام ؛
با تواضع و ادب ...سایت "ایران انکو" پیرامون موضوعات سرطان به قلم نگارنده افتتاح شد .
بازدید ، نظرات و نوشته های شما دلگرمی بخش خواهد بود.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
فهرست موضوعی یادداشت ها
بایگانی
اشتراک